Hopp til hovedinnhold

Vi tester nye nettsider. Tilbake til gamle sider

føtter på person som henger i et tre med mørk skog i bakgrunnen

Maria Wern - en krimserie av Anna Jansson

Oppdag de spennende bøkene om Maria Wern i den populære krimserien som har fanget oppmerksomheten til lesere og seere over store deler av Europa. Dette er fartsfylt, psykologisk krimdrama av ypperste klasse og suksesserien om kriminalinspektør Maria Wern utgis nå endelig på norsk.

Kriminalinspektør Maria Wern

Maria Wern er en dedikert politietterforsker som løser ulike kriminalsaker på øya Gotland i Sverige. Hun er en kvinne i sin beste alder, og hennes personlige liv og utfordringer gir henne dybde og gjør henne lett å relatere til. Hun balanserer utfordringene med jobben sin og det å være alenemor til to barn. Hun løser komplekse krimsaker, som utforsker både personlige og profesjonelle aspekter ved Maria Werns liv. Hun er kompleks og realistisk og med sin sterke rettferdighetssans har Maria Wern blitt en populær og kjær figur i krimlitteraturen og TV-drama.

Forfatter Anna Jansson

Forfatter Anna Jansson, født 15. mars 1958, omtales som Sveriges krimdronning og har solgt mer enn 5 millioner bøker. Til sammen har hun skrevet 60 bøker og er utgitt i 20 land. Hun er mest kjent som krimforfatter med Maria Wern-serien. Hun er nominert til, og tildelt, en rekke priser for sitt forfatterskap og hennes talent og engasjerende skrivestil har gjort henne til en kjent og høyt verdsatt forfatter både nasjonalt og internasjonalt.

«Hun er en ny krimdronning, og hennes kriminalinspektør Maria Wern er et friskt pust

- ALINGSÅSKURIREN

Anna Jansson er en forfatter som skaper en levende og engasjerende verden gjennom sin fortellerstil. Hennes evne til å bringe karakterene til live og utvikle spennende plott har gjort henne til en høyt respektert, prisvinnende forfatter innen kriminallitteraturen. Du trekkes inn historiene og du vil oppleve en intenst levende leseopplevelse.

Les mer om forfatteren her

Spenning og krimdrama

Maria Wern-bøkene balanserer spenning og følelsesmessig dybde på en måte som appellerer til deg som leser. I tillegg til de intense kriminalgåtene får vi også utforske karakterenes personlige liv og emosjonelle reise. Dette skaper en komplett og engasjerende opplevelse som vil berøre ditt hjerte.

Troverdige og komplekse karakterer

I Anna Janssons bøker om Maria Wern blir vi godt kjent med kriminalinspektør Maria Wern og en rekke andre rollefigurer med dybde og realisme. Disse karakterene er skapt på en måte som gjør det enkelt for leserne å relatere til dem og investere følelsesmessig i deres personlige strider og utfordringer. Gjennom denne innsikten i karakterene får du som leser en sterkere tilknytning til historiene.

Spennende plott

Maria Wern-serien byr på kriminalgåter og intriger som er nøye gjennomtenkt. Hver bok inneholder et krimdrama som skal løses, og dette holder oss som lesere nysgjerrige på hva som vil skje videre. Med en balanse mellom psykologien bak kriminalitet og politiets etterforskning, tilbyr hver bok i serien en spennende fortelling som vil fenge deg som leser.

Unike og stemningsfulle omgivelser

Anna Janssons bøker om Maria Wern utspiller seg på den vakre øya Gotland i Sverige, som gir en unik og sjarmerende bakgrunn for historiene. De pittoreske landskapene og den særegne atmosfæren og øylandskapet på Gotland legger til en ekstra dimensjon til historiene og gir deg som leser en visuell opplevelse utenom det vanlige.

Bøker som utgis på norsk i 2023

  • Stum sitter guden
  • Stille er de døde
  • La de døde sove
  • Sølvkronen
  • Drømmer av snø
  • Svart sommerfugl
  • Fremmed fugl

Must-read for krimelskere

Anna Jansson og hennes bøker i Maria Wern-serien har klart å fange publikums interesse ved å tilby spennende historier, troverdige karakterer, unike omgivelser og talentfulle forfatterferdigheter. Det er ingen overraskelse at denne kombinasjonen har gjort serien til et must-read for oss krimelskere og fans av spenningsfylt TV-drama. Bli med på Maria Werns eventyr!